Supă de vită cu tăiţei transparenţi
Timp de preparare: 3/4 oră
Circa 310 kcal/porţie
Ingrediente:
- 100 g carne de vită tocată
- 1-2 linguri ulei de susan
- 3 cepe verzi
- 1/2 ardei roşu
- 50 g tăiţei transparenţi înmuiaţi
- 1/2 ghimbir înmuiat în sirop
- 1 lingură sos de soia
- 2-3 picături ulei de chili
- 1/2 l zeamă de carne
- sare, piper
- 1/2 linguriţă glutamat
- 1 lingură pătrunjel verde tocat mărunt
Preparare:
Carnea tocată se zdrobeşte cu furculiţa şi se prăjeşte în uleiul de susan bine încins.
Se adaugă ceapa verde şi ardeiul tocate mărunt şi se călesc împreună. Puneţi apoi ghimbirul tocat mărunt şi tăiţeii, sosul de soia şi uleiul de chili, completaţi cu zeama de carne. Se condimentează cu sare, piper şi glutamat. Se pune deasupra pătrunjelul tocat.
Se serveşte cu pâine de crab.
Supă de vită cu tăiţei transparenţi, Reţete culinare chinezeşti
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu