Pagini
Mihail Drumeș
- Adrian Păunescu
- Al. Dumas tatal
- Alecsandri
- Am învățat
- amintiri istorice
- Basme Petre Ispirescu
- Basmele românilor
- Baudelaire
- Blaga
- Bruno Ferrero
- bucatarie chinezesca
- canción de Navidad
- cantecele
- Cantecele cu note muzicale
- Cartile cu Apolodor
- Christmas songs
- culinare
- Educaţia minţii
- Engleza
- Fabule
- Francois Rabelais
- Franz Kafka
- Gellu Naum
- Legende populare romanesti
- Lucio Lombardo Radice
- magnolia
- Mihai Eminescu
- mihail drumes
- Mihail Sadoveanu
- muzicale
- Octavian Paler
- Petre Ispirescu
- Poezii
- Povesti
- Povesti cu talc
- Povesti in imagini
- Retete culinare
- Retete culinare chinezesti
- retete deosebite
- Statusuri
- traditii romanesti
- Tudor Arghezi
sâmbătă, 11 octombrie 2014
Rulada de primavara cu umplutura de legume
Timp de preparare: 1 ora
Circa 510 kcal/portie
Ingrediente:
1 aluat de taitei cu ou
Pentru umplutura:
- 2 linguri ulei (susan)
- 4 cepe verzi
- 50 g muguri de bambus
- 200 g germeni de soia
- 150 g morcovi
- 2 linguri sos de soia
- sare
- 1/2 lingurita zahar
- 1 praf chimen macinat
- 1 praf anason
Preparare
1. Se prepara aluatul si se taie in dreptunghiuri mai mari.
2. Se incinge uleiul intr-o tigaie.
3. Ceapa verde si mugurii de bambus se taie in felii subliri si impreuna cu germenii de soia se calesc in ulei cateva minute. Se razuiesc morcovii si se adauga la compozitia din tigaie.
4. Se incorporeaza sosul de soia si se condimenteaza. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.
5. Umplutura se imparte pe dreptunghiuri si se ruleaza. Se prajesc in ulei abundent timp de 1/4 de ora la foc mic.
Se serveste cu salata de rosii.
Rulada de primavara cu umplutura de legume, Retete culinare chinezesti
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu