Pagini

sâmbătă, 4 octombrie 2014

Prajitura cu piersici

Prăjitură cu piersici

Preparare:
Amestecati untul cu 50 g de zahar si pliculetele de zahar vanilat pana ce obtineti o spuma groasa. Bateti albusurile de ou, adaugati sucul si coaja de lamaie. 
Amestecati laptele cu zaharul ramas si cu praful de crema. Amestecati pana se obtine o crema fina. Amestecati pana se raceste. Incorporati in amestecul de galbenus. La final adaugati branza de vaca. 
Asezati piscoturile pe fundul unei forme de prajituri. Intindeti crema peste piscoturi, apoi puneti piersicile. Repetati procedura pana se termina ingredientele, terminand cu strat de crema. 
Puneti la frigider si lasati sa se intareasca pana a doua zi. Scoateti prajitura din forma, ornati cu piersici, frunze de menta. Pe laterale puneti migdale maruntite. 


Prajitura cu piersici, Retete culinare, 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu