Pagini

sâmbătă, 4 octombrie 2014

Bocadillos

Preparare:
Spalati orezul, adaugati apa, asezonati cu sare si fierbeti inabusit pana cand orezul se inmoaie. Taiati dovleceii si vinetele pe lungime, Scoateti miezul si fierbeti cateva minute jumatatile. 
Taiati ardeii grasi si scoateti cotoarele. Caliti ceapa maruntita in ulei, adaugati miezul de la vinete si dovlecei, adaugati rosiile maruntite si fierbeti la foc mic pana cand amestecul se ingroasa. 
Adaugati orezul, asezonati cu sare si piper, adaugati o lingurita de cimbru proaspat si 50 de grame de branza rasa. 
Umpleti cu amestecul obtinut ardeii, vinetele si dovleceii, acoperiti cu felii de branza si gratinati in cuptor sau pe gratar.


Bocadillos, Retete culinare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu