Pagini

sâmbătă, 11 octombrie 2014

Carne de porc cu fasole verde

Porc cu fasole verde


Timp de preparare: 1/2 oră
circa 530 kcal/porţie
Ingrediente:
- 350 g carne de porc
- 200 g fasole verde
- 1 căţel usturoi
- 2 linguri ulei
- 1 linguriţă sos de soia
- 75 ml zeamă de carne
- 1/2 lingură amidon
- sare, piper, 
- un praf de zahăr
Preparare:
Carnea se taie fâşii, se prăjesc timp de trei minute cu usturoiul pisat. Se adaugă condimentele şi fasolea verde şi se călesc împreună 5 minute.
Se adaugă zeama de carne, se lasă să dea un clocot. O lăsăm la odihnit 4 minute şi se adaugă amidonul dizolvat în puţină apă.  
Se serveşte cu orez fiert.

Carne de porc cu fasole verde, Reţete culinare chinezeşti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu