Miel cu legume
Timp de preparare: 1/2 oră
circa 390 kcal/porţie
Ingrediente:
- 250 g file de miel, tăiat fâşii
- 1 lingură ulei de susan
- 1 lingură miere
- 1 lingură oţet
- 1 lingură sos de soia
- 1/2 lingură vegeta
- 1 lingură ulei de măsline
- 150 g ceapă verde tăiată bucăţi
- 125 g germeni de soia
- 1 ardei mic roşu, tăiat fâşii
- 2 felii de ananas tăiat bucăţele
- 1 lingură pastă de tomate
- sare, piper
Preparare:
Carnea se amestecă cu ulei de susan, miere, oţet, vegeta şi sos de soia şi se marinează cca. 2 ore.
Ceapa se căleşte în ulei de măsline împreună cu celelalte ingrediente, se adaugă carnea, se condimentează cu sare şi piper.
Se serveşte cu orez fiert.
Carne de miel cu legume, Reţete culinare chinezeşti
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu