Timp de pregatire: 5 minute
Timp de gatit: 40 de minute
Ingrediente:
- 1 litru de supa degresata de pasare
- 1 ceapa mare
- 1 lingura de untura de gasca
- 6 coaste de porc
- 150g de bucatele de slanina afumata
- 500 g de linte verde
- 1 ceapa mica impunsa cu 3 cuisoare
- 1 legatura de verdeturi
- sare, piper
Pregatiti supa de pasare intr-o oala. Tocati ceapa.
Lasati untura de gasca sa se topeasca intr-o tigaie antiaderenta. Rumeniti coastele de porc la foc iute,
pe fiecare parte, cate 1 minut. Dati deoparte. In aceeasi tigaie si aceeasi grasime, caliti ceapa si slanina.
Puneti lintea in supa de pasare. Adaugati ceapa si slanina, fara grasimea in care s-au calit. Puneti apoi
ceapa cu cuisoare si legatura de verdeturi. Puneti deasupra coastele de porc. Lasati la inabusit, acoperit, timp de 30-35 de minute. Lintea trebuie sa fie frageda, dar nu prea moale. Adaugati condimente la sfarsitul fierberii.
Inainte de servire, scoateti ceapa cu cuisoare si legatura de verdeturi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu