Timp de pregatire: 5 minute
Timp de coacere: 20 minute
Ingrediente:
- 10 hasme
- 2 linguri de untura de gasca
- 25 cl de vin rosu taninos
- 2 bucati de antricot, de 400 g fiecare
- 1 legatura de patrunjel tocat
- sare, piper
Decojiti si tocati fin hasmele. Puneti-le intr-o tigaie, sa se inmoaie, la foc mic, intr-o lingura de untura de gasca. Adaugati vinul. Lasati sa scada pana cand sosul devine gros. Sarati, piperati si pastrati la cald, la foc foarte mic.
Intr-o alta tigaie, lasati sa se topeasca o lingura de untura de gasca. Prajiti bucatile de antricot la foc iute, timp de 2-4 minute pe fiecare parte, in functie de grosimea antricotului si de cum il preferati. Antricotul se serveste de obicei in sange.
Taiati felii de antricot late de 3 cm pe lungimea bucatii. Puneti-le pe farfurii calde. Acoperiti cu sos si
decorati cu patrunjel.
Antricot cu vin
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu