Timp de pregatire: 20 de minute
Timp de gatit: 35 de minute
Ingrediente:
- 12 ciuperci de Paris mari
- 2 cepe tocate marunt
- 2 linguri de ulei de masline
- 2 catei de usturoi curatati
- 50 g de sunca din piept de pasare, cruda, tocata marunt
- 100 g de piept de pui tocat marunt
- 5 cl de supa degresata de pasare
- 2 linguri de parmesan ras
- 2 linguri de patrunjel tocat
- sare, piper
Preparare:
Taiati piciorusele ciupercilor. Inlaturati cu grija pielita palarioarelor pornind dinspre margini. Tocati piciorusele dupa ce ati indepartat capatul cu pamant.
Intr-o oala, caliti ceapa in ulei de masline pana cand se inmoaie bine. Adaugati piciorusele de ciuperci si usturoiul. Amestecati cateva minute. Incorporati jambonul, puiul si destula supa pentru a cuprinde totul. Adaugati sare si piper.
Incalziti cuptorul la19O°C. Umpleti ciupercile si puneti-le intr-un vas termorezistent. Turnati destul ulei de masline pe fiecare ciuperca. Presarati cu parmezan. Lasati la cuptor timp de 20-30 de minute.
Serviti preparatul fierbinte, pe pat de salata, dupa ce ati presarat patrunjel.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu