Pagini

miercuri, 8 octombrie 2014

Supa din tofu cu castane


Timp de preparare: 1/2 oră
Circa 100 kcal/porție
Ingrediente:
- 125 g de tofu condimentat
- 150 g castane chinezesti, din conserva
- 260 g ciuperci asortate, din conserva
- 2 linguri ulei de masline
- 25 g sirop de artar
- 1 lingura otet de fructe
- 1 praf vegeta
- 1 lingura sos de soia
- 1/2 l de apa
- 1 fir de praz
- 1 lingura de amidon sau faina
Preparare:
1.Se scurg ciupercile si castanele. Tofu se taie cubulete.
2.Amestecati uleiul de masline cu siropul de artar si bateti bine cu telul, la temperatura medie. 3.Adaugati tofu, ciupercile si castanele, apoi otetul. Condimentati cu vegeta si sosul de soia.  
4.Completati vasul cu apa si fierbeti. 
5.Prazul se taie rondele subtiri si se adauga la compozitie. Apoi adaugati amidonul ca sa se lege. Fierbeti apoi condimentati.
Se serveste cu paine aburita.

Supa din tofu cu castane, Retete culinare chinezesti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu