Preparare:
Spalati coastele de miel, saratile. Caliti carnea pe ambele parti, in ulei incins. Scoateti carnea si stergeti uleiul cu un servet de hartie.
Amestecati verdeturile cu nucile in blender, puneti amestecul intr-un castron, adaugati unt, pesmet, amestec pentru supa si albusul de ou batut spuma. Amestecati toate ingredientele bine. Ungeti partea de sus a coastelor cu amestecul preparat, asezati carnea in tava si coaceti in cuptor timp de 15 minute la 170C.
Preparati sosul: taiati ceapa rosie si caliti-o in ulei de masline. Adaugati rosiile taiate, vinul, ardeiul iute maruntit si fierbeti la foc mic timp de 20 de minute. Asezonati sosul cu zahar si amestec pentru supa.
Taiati coastele preparate in portii si serviti cu sos de rosii si cartofi.
Miel in crusta de nuci, Retete culinare
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu