miercuri, 8 octombrie 2014

Frigarui cu file de porc


Timp de preparare: 3/4 de ora
Circa 450 kcal/portie

Ingrediente:
- 250 g file de porc taiat felii subtiri
- 75 g sunca fiarta taiata felii
- 3 castane chinezesti taiate felii
- 1 lingurita de sos de soia
- 1 lingurita de otet
- 1 lingurita sos de stridii
- 1 lingurita de zahar brun
- cateva picaturi de ulei de chili
- ulei pentru prajit
Pentru aluat:
- 1 lingura si 1/2 de amidon
- 1 lingura si 1/2 de sherry
- 1 ou
Preparare:
Fileul de porc, sunca, castanele se pun pe rand pe frigarui mici.
Preparati o marinata din sos de soia, otet, zahar, sos de stridii si ulei de chili. Puneti frigaruile la marinat si dati la frigider pentru 3 ore.
Din amidon, sherry si ou faceti un aluat  subtire, treceti frigaruile prin el si prajiti-le in ulei incins.
Se servesc cu orez si salata de rosii.



Frigarui cu file de porc, Retete culinare chinezesti

Niciun comentariu: