Pagini

duminică, 19 octombrie 2014

File de porc cu țelină

File de porc cu țelină

Timp de preparare: 1/2 de oră
Circa 390 kcal/porție
Ingrediente:
- 250 g file de porc tăiat felii
- 4 linguri sos de soia
- 2 linguri sherry
- 1/2 lingură amidon
- 1/2 rădăcină de țelină (mică)
- 3 linguri ulei
- 1/8 l apă
- sare
Preparare:
Facem marinata din 2 linguri sos de soia, 1 lingură sherry și amidon și punem carnea pentru câteva minute. 
Călim țelina tăiată felii în 2 linguri de ulei cam 2 minute, apoi o scoatem și o ținem la cald.
Călim carnea 2 minute și se pune peste țelină. 
Se amestecă în tigaie 2 linguri sos de soia, 1 lingură sherry, apa și sarea. Se adaugă carnea și țelina și se călesc 5 minute.
Se servește cu orez fiert.

File de porc cu țelină, Rețete culinare chinezești

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu