Pagini

duminică, 19 octombrie 2014

Fâșii iuți de porc

Fâșii iuți de porc 

Timp de preparare: 3/4de oră
Circa 480 kcal/porție
Ingrediente:
- 300 g file de porc, tăiat fâșii
- 1 lingură sos de soia
- 1 lingură sos hoisin
- 1/2 linguriță vegeta
- 1/2 lingură piper măcinat
- 1/2 lingură zahăr brun
- 4 linguri ulei de susan
- 4 cepe verzi tăiate mărunt
- 1/2 ardei roșu tăiat fâșii
- 1/2 ardei verde tăiat fâșii
- 300 g germeni de soia din conservă
1 felie ananas tăiată cuburi
- 6 linguri de ketchup picant
- 1/2 ceașcă de supă de pasăre
- sare, un praf glutamat
Preparare:
Se face marinata din sos de soia, sos hoisin, vegeta, zahăr și piper. Se ține carnea la marinat 1/2 de oră.
Călim apoi carnea în ulei de susan, apoi o scoatem și o dăm la cald. În tigaie punem legumele, ananasul, ketchup-ul și zeama de carne și se lasă să dea în clocot. 
Adăugăm carnea și condimentăm.
Se servește cu orez fiert

Fâșii iuți de porc, Rețete culinare chinezești

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu