duminică, 19 octombrie 2014

Legume cu curry

Legume cu curry


Timp de preparare: 3/4 de oră
circa 310 kcal/porție
Ingrediente:
- 1 lingură ulei
- 1 jum ceapă tăiată mărunt
- 3 căței de usturoi tăiați mărunt
- 1 lingură curry
- 1 linguriță coriandru
- 1 linguriță chimen
- 75 ml apă
- 1 linguriță piper verde
- 4 linguri varză tăiată fâșii
- 4 linguri fasole verde
- 4 linguri castraveți tăiați cuburi
- 100 g tăiței transparenți
- 2 frunze de dafin
- 300 ml zeamă de legume fiartă
Preparare:
Tăițeii se înmoaie în apă rece și se lasă în apă 20 de minute.
Ceapa și usturoiul se călesc în ulei 2 minute, se adaugă toate ingredientele și de aburesc la foc. 
Se adaugă zeama de legume și se fierb până ce legumele se înmoaie.
Se servește cu pâine

Legume cu curry, Rețete culinare chinezești

Niciun comentariu: