Timp de pregatire: 5 minute
Timp de gatit: 15 minute
Ingrediente:
- 3 cepe
- 1 bucata de 2-3 cm de ghimbir proaspat
- crengute de coriandru proaspat, sfaramate
- 2 linguri de ulei de masline
- 500 g ficatei de pasare
- sare, piper
Preparare:
Tocati ceapa. Curatati ghimbirul si razuiti-l. Sfaramati crengutele de coriandru proaspat.
Caliti ceapa la foc mic, intr-o tigaie cu ulei de masline. Cand ceapa este moale, adaugati ficateii de pasare. Lasati la foc mic timp de 10 minute, intorcand bucatelele pentru a se praji bine pe toate fetele. Potriviti de sare si piper. Adaugati ghimbirul ras si coriandrul, continuati prajirea timp de 4-5 minute, amestecand.
Serviti cald, alaturi de salata verde.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu