Pagini

miercuri, 8 octombrie 2014

Rulada de primavara cu umplutura de legume


Timp de preparare: 1 ora
Circa 510 kcal/portie
Ingrediente:
1 aluat de taitei cu ou
Pentru umplutura:
- 2 linguri ulei (susan)
- 4 cepe verzi
- 50 g muguri de bambus
- 200 g germeni de soia
- 150 g morcovi
- 2 linguri sos de soia
- sare
- 1/2 lingurita zahar
- 1 varf de cutit chimen macinat
- 1 varf de cutit anason
Preparare:
1. Se prepara aluatul si se taie in dreptunghiuri mai mari.
2. Se incinge uleiul intr-o tigaie.
3. Ceapa verde si mugurii de bambus se taie in felii subliri si impreuna cu germenii de soia se calesc in ulei cateva minute. Se razuiesc morcovii si se adauga la compozitia din tigaie.
4. Se incorporeaza sosul de soia si se condimenteaza. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.
5. Umplutura se imparte pe dreptunghiuri si se ruleaza. Se prajesc in ulei abundent timp de 1/4 de ora la foc mic.
Se servesc cu salata de rosii.

Rulada de primavara cu umplutura de legume, Retete chinezesti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu