Pagini

joi, 16 octombrie 2014

Legume la tigaie cu mango

Legume la tigaie cu mango


Timp de preparare: 1/4 de oră
Circa 349 kcal/porție
Ingrediente:
- 125 g mango
- sos de soia
- 40 g unt
- 150 g varză creață
- 100 g praz
- 75 g țelină
- 50 g morcovi
- 1 cățel usturoi
- 75 ml zeamă de legume fiartă
- 100 g muguri de soia
- 1/2 linguriță ghimbir măcinat
- 1 praf de cuișoare
- 1 linguriță curry
- vegeta 
- sos de soia
- 1 lingură ului de susan
- 1 lingură sâmburi de dovleac
Preparare:
Mango se taie cuburi, se stropește cu sos de soia și se lasa 2 ore să se pătrundă.
Tăiați varza creață în fâșii subțiri, Prazul în rondele fine, țelina în bucăți mici, morcovii cubulețe, iar usturoiul se toacă mărunt.
Untul se topește în tigaie și se pun la călit toate ingredientele, pe rând, amestecând continuu. Se prăjesc cam 3 minute. Se adaugă zeama de legume și se fierb 3-5 minute.
Se pun apoi mugurii de soia, se condimentează cu vegeta, ulei de susan și sos de soia.
Se presară sâmburii de dovleac.
Se servește cu plăcintă din aluat de pâine.

Legume cu mango la tigaie, Rețete culinare chinezești

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu