Pentru 4 persoane
Timp de pregătire: 10 minute
Timp de gătit: 15 minute
Ingrediente:
> 4 roșii mari
> 4 cepe mijlocii
> 2 ardei (unul verde și unul roșu)
> 200 g de tofu afumat
> 1/2 linguriță de chimion
> 1/2 linguriță de nucșoară
> un strop de ulei de măsline (facultativ)
> sare
Spălați roșiile și tăiați-le în șase.
Decojiti cepele și tăiați-le în șase.
Spălați și curățați de sâmburi ardeii, apoi tăiați-i în pătrațele de 3 cm.
Tăiați brânza tofu în cuburi.
Puneți bucățelele pe 4 bețe pentru frigărui, alternând roșiile, ceapa, ardeiul și brânza tofu.
Presărați cu chimion și nucșoară. Prăjiți pe grătarul electric, cel cu cărbuni sau în cuptor, la 210 C, timp de 12-15 minute, în funcție de preferințe.
Sărați doar la sfârșit.
Serviți frigăruile stropindu-le, eventual, cu puțin ulei de măsline.
Frigărui de tofu
100 de rețete și meniuri Michael Montignac
Editura Litera Internațional 2009
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu