Timp de pregatire: 5 minute
Timp de gatit: 15 minute
Ingrediente:
- 4 catei de usturoi
- 125 g pasta de rosii
- 1 pahar de vin alb sec
- 1 lingura de untura de gasca
- 600 g ficateii de pasare curatati
- 1/2 lingurita de plante aromatice de Provence
- 3 fire de patrunjel
- sare, piper
Preparare:
Decojiti usturoiul si tocati-l marunt.
Turnati pasta de rosii intr-un bol. Diluati-o cu vin alb cald. Puneti sare si piper.
Lasati untura sa se topeasca intr-o tigaie. Adaugati usturoiul tocat. Caliti ficateii de pasare, intorcandu-i in mod regulat, pentru a se gati uniform. Presarati plante aromatice de Provence la inceputul fierberii. Adaugati sare, piper si pastrati la cald. Puneti ficateii pe farfurii individuale calde. Acoperiti cu sos de rosii. Presarati patrunjel.
Acest preparat poate fi servit cu fasole oloaga, linte verde sau quinoa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu