Pagini
Mihail Drumeș
- Adrian Păunescu
- Al. Dumas tatal
- Alecsandri
- Am învățat
- amintiri istorice
- Basme Petre Ispirescu
- Basmele românilor
- Baudelaire
- Blaga
- Bruno Ferrero
- bucatarie chinezesca
- canción de Navidad
- cantecele
- Cantecele cu note muzicale
- Cartile cu Apolodor
- Christmas songs
- culinare
- Educaţia minţii
- Engleza
- Fabule
- Francois Rabelais
- Franz Kafka
- Gellu Naum
- Legende populare romanesti
- Lucio Lombardo Radice
- magnolia
- Mihai Eminescu
- mihail drumes
- Mihail Sadoveanu
- muzicale
- Octavian Paler
- Petre Ispirescu
- Poezii
- Povesti
- Povesti cu talc
- Povesti in imagini
- Retete culinare
- Retete culinare chinezesti
- retete deosebite
- Statusuri
- traditii romanesti
- Tudor Arghezi
duminică, 12 octombrie 2014
Sărmăluţe din carne de pui
Timp de preparare: 11/4 oră
Circa 300 kcal/portie
Ingrediente:
- foile unei verze crețe
- 1 piep de pui
- 1 lingură ulei de susan
- 1 cățel usturoi
- 1 vârf de cuțit de ghimbir tocat
- 50 g germeni de soia
- 25 g ciuperci chinezești înmuiate
- 1 lingură nuci tăiate mărunt
- 1 lingură sos de soia
- 1 lingură sos de stridii
- 1/2 linguriță glutamat
- sare, piper,
- ulei pentru prăjit
Preparare:
Foile de varză se opăresc în apă sărată si se pun la scurs.
Pieptul de pui se taie cubulețe foarte mici si se călește împreună cu usturoi și ghimbir.
Germenii de soia, ciupercile și nucile se adaugă la carne și se mai prăjesc puțin împreună.Se adaugă sosul de soia, sosul de stridii și glutamatul.
Se fac sărmăluțele și se prăjesc în ulei încins.
Se servesc cu cartofi prăjiți.
Sărmăluțe din carne de pui, Rețete culinare chinezești
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu