Pentru 4 persoane
Timp de pregatire: 15 minute
Timp de racire: 12 ore
Ingrediente:
- 4 piersici galbene mari
- 2 piersici albe mari
- 1 legatura de menta proaspata
- 1 pahar de vin glace monbazilac, barsac sau pacherenc
- 4 lingurite de fructoza
Preparare:
Puneti piersicile in apa fiarta. Treceti-le sub jet de apa rece. Pastrati piersicile galbene la rece.
Taiati piersicile albe in bucatele si amestecati-le cu zece frunze de menta proaspata. Adaugati paharul de vin dulce si fructoza. Treceti totul printr-o sita pentru a mai pierde din umiditate. Recuperati piureul intr-un bol si lasati sa se raceasca peste noapte la frigider.
Taiati piersicile galbene in cuburi si puneti-le pe fundul unor pahare cu gura larga. Turnati deasupra supa de piersici pregatita cu o zi inainte.
Decorati cu menta proaspata.
Supa de piersici cu vin dulce
100 de retete si meniuri Michael Montignac
Editura Litera International 2009
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu